Bundesliga

Bayern se desprinde la zece puncte in Bundesliga. Al 50-lea meci cu gol marcat!

Sursă foto: https://twitter.com/Bundesliga_EN

Campioana Bayern Munchen a castigat la pas intalnirea cu Hoffenheim, scor 4-1, si ajunge la zece puncte avans in fruntea ierarhiei primei ligi din Germania.

Jerome Boateng a deschis scorul dupa 32 de minute cu o lovitura de cap si Thomas Muller a majorat avantajul bavarezilor cu doua minute inaintea pauzei in urma unui sut din afara careului.

Atacantul croatul Andrej Kramaric a redus din diferenta putin inaintea pauzei, insa Bayern a spulberat orice urma de incertitudine in partea secybda,

Robert Lewandowski a marcat pentru 3-1 ajungand la 24 de goluri in actualul sezon de Bundesliga.

Serge Gnabry a inchis tabela in minutul 63.

Bayern are un avans de zece puncte fata de Leipzig, echipa care are un meci mai putin disputat.

Echipa din Munchen a marcat in fiecare din ultimele 50 de meciuri oficiale, in timp ce Lewandowski ajunge la noua meciuri consecutive cu gol marcat. Recordul polonezului este de 12 meciuri la rand in care a inscris.

Caseta tehnica

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng (Süle 87'), Alaba, Davies - Kimmich, Roca (Musiala 69') - Gnabry (Sane 70'), Müller (Choupo-Moting 74'), Coman (Costa 74') – Lewandowski.

Hoffenheim: Baumann (c) - Adams (Vogt 58'), Nordtveit, Posch - Gacinovic (Kaderabek 68'), Samassekou ( Grillitsch 74'), John - Rudy, Baumgartner (Belfodil 74') - Bebou (Dabbur 81'), Kramaric.



Bayern se desprinde la zece puncte in Bundesliga. Al 50-lea meci cu gol marcat!