Bundesliga

Bayern ii propune lui Guardiola prelungirea contractului

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, nu doreste sa-l piarda pe antrenorul spaniol Pep Guardiola, aflat in atentia marilor cluburi engleze, si a inaintat deja o oferta pentru prelungirea contractului.

Actuala intelegere dintre cele doua parti expira in vara anului 2016, iar publicatia spaniola Marca noteaza ca Guardiola este ademenit cu un salariu de 24 milioane de euro pentru a-si prelungi contractul.

Chiar si acum, cand primeste doar 20 milioane de euro, Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume.

Guardiola nu a oferit deocamdata niciun raspuns, iar potrivit impresarului sau acesta nu a luat nicio decizie in ceea ce priveste viitorul sau.

Publicatia italiana La Gazzetta dello Sport anunta in editia de miercuri ca oficialii lui Bayern il au in vedere pe Carlo Ancelotti drept succesor al lui Guardiola, in masura in care spaniolul refuza prelungirea contractului.

Ajuns la Bayern in vara anului 2013, Guardiola a castigat tot ce se poate castiga cu gruparea bavareza in fotbalul german, singurul trofeu care-i lipseste fiind Liga Campionilor.Bayern ii propune lui Guardiola prelungirea contractului