Bundesliga

Avancronica meciului Hertha - Schalke

Sursă foto: twitter.com/HerthaBSC_EN

Echipele Hertha Berlin si Schalke 04 deschid etapa a 19-a din Bundesliga, a doua runda a acestui an in prima liga germana.

Ambele echipe au inceput cu victorii returul de campionat si au planuri mari pentru a avansa in ierarhie.

Inaintea meciului directe sapte puncte le separa pe Hertha si Schalke, echipa din capitala Germaniei fiind prima sub linia cupelor europene, in timp ce gruparea din Gelsenkirchen traverseaza un sezon dificil.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Hertha - Schalke

Un singur meci a pierdut Hertha in acest sezon pe teren propriu, fiind una dintre cele cinci echipe care se pot lauda cu o asemenea performanta. Este vorba de duelul cu Leipzig, 0-3. La fel de adevarat ca berlinezii au inregistrat o singura victorie in ultimele cinci partide in fata propriilor fani.

Doar doua victorii a obtinut Schalke in deplasare din cele noua meciuri disputate pe teren strain in acest sezon de Bundesliga, ultima dintre acestea contra lui Stuttgart inaintea pauzei de iarna.

Interesant este ca cele doua echipe au terminat la egalitate doar de trei ori in ultimele 34 de meciuri directe (!), ceea ce reprezinta un important indiciu pentru pariorii amatori de miza pe sansa dubla (12).

Schalke a condus o singura data la pauza in meciurile disputate in deplasare sezonul aflat in desfasurare, fiind condusa de trei ori, iar in alte cinci cazuri tabela ramanand in echilibru.Avancronica meciului Hertha - Schalke