Bundesliga

Adevarata suma platita de Borussia Dortmund pe Erling Haaland. Cat a primit impresarul jucatorului e uimitor!

Sursă foto: https://twitter.com/BVB

Trecerea tanarului atacant Erling Haaland de la Salzburg la Borussia Dortmund tine capul de afis in aceste ultime ore din 2019.

Borussia Dortmund a achitat clauza de reziliere a jucatorului in valoare de 20 milioane de euro, insa  transferul nu a fost realizat doar pentru atat.

Cunoscutul jurnalist italian Nico Schira a dezvaluit ca oficialii clubului german au scos din conturi inca 25 milioane de euro pentru a-si asigura semnatura lui Haaland (19 ani).

Tatal jucatorului a primit 10 milioane de euro pentru cedarea drepturilor asupra acestuia, iar cunoscutul impresar de jucatori Mino Raiola a incasat un cec de 15 milioane de euro pentru jocurile facute in cazul acestui transfer.

Manchester United si Juventus Torino erau de asemenea interesate de de semnatura lui Haaland, astfel ca interventia lui Raiola in directionarea jucatorului catre Dortmund a fost decisiva.

Haaland a semnat cu Borussia Dortmund pana in 2024.Adevarata suma platita de Borussia Dortmund pe Erling Haaland. Cat a primit impresarul jucatorului e uimitor!