Concursuri

Vasluiul a facut spectacol cu Farul

Farul nu a avut nicio sansa la Vaslui, echipa lui Viorel Moldovan reusind o victorie categorica, scor 4-2. Gazdele au condus cu 2-0, constantenii au redus din diferenta, iar Vasluiul a mai inscris apoi de doua ori.
Cu toate ca Farul a inceput mai curajos, Vasluiul a deschis scorul prin Wesley, vedeta lui Porumboiu punctand pentru 1-0 in minutul 10, cu un sut superb la vinclu, de la aproximativ 18 metri. Vasluienii au dominat apoi categoric si "s-au jucat" cu ocaziile. Constantenii au cedat complet si au primit al doilea gol in minutul 33, cand Wesley a inscris printr-o lovitura de cap, dupa centrarea lui Milisavljevici.

Constantenii au revenit in joc in minutul 40, cand Pahor a marcat cu capul, dupa centrarea lui Patrascu. Vasluienii au refacut imediat avantajul de doua goluri, prin Ljubinkovic, care a punctat cu o executie simpla, dupa pasa lui Gheorghiu. La pauza a fost insa 4-1 pentru Vaslui, Ljubinkovic marcand din nou, dar de data aceasta un gol fabulos, cu o executie extraordinara de la 40 de metri.

Vezi statistica meciului

Echipa lui Moldovan s-a relaxat dupa pauza, la adapostul avantajului de trei goluri. Prin urmare, jocul a fost mult mai modest, iar Farul a mai punctat o data, iar partida s-a terminat 4-2. Golul oaspetilor a fost izbutit de Chico, din centrarea lui Gerlem.

Da note jucatorilor si arbitrului

FC Vaslui a facut 35 de puncte dupa victoria cu Farul si a trecut peste Steaua in clasament, moldovenii fiind acum pe locul 6. Vasluiul este la a treia victorie consecutiva in acest retur.

Urmariti transmisiunea partidei

FC Vaslui: 1. Kuciak - 2. Akapkov, 28. Canu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 11. Gheorghiu (9. Burdujan '72), 20. Ljubinkovici, 23. Pavlovici, 10. Milisavijevici (18. Buhaescu '86) - 80. Wesley (4. Ghencev '58), 30. Kirovski. Antrenor: Viorel Moldovan.

Farul Constanta: 30. Vlas – 7. Bacila, 6. Pahor, 4. Rastovac, 5. Vukomanovici - 18. Voiculet, 23. Fl. Patrascu, 20. Rusmir (10. Gerlem '52), 17. Mendy (8. Pantelie '78) - 13. Chico, 14. Nanu (91. Matei '86). Antrenor: Ion Marin.

Onlinesport: Andrei Preotu





Vasluiul a facut spectacol cu Farul