Concursuri

CFR Cluj a pierdut fara drept de apel amicalul cu Cernomoret

CFR Cluj a fost umilita intr-o partida amicala disputata in Antalya, pierzand cu 3-0 meciul cu echipa ucraineana Cernomoret Odessa. Toate cele trei goluri au fost marcate in prima repriza.

Politylo a deschis scorul pentru Cernomoret inca din minutul 8, cu un sut superb direct la vinclu care l-a lasat fara replica pe portarul Beto. Ardelenii n-au reusit sa dea replica si nici sa puna probleme la poarta adversa, iar in minutul 41 s-a facut 2-0 pentru Cernomoret dupa ce Burdujan a scapat excelent pe contraatac si a ramas singur cu portarul CFR-ului.

Prima repriza nu s-a incheiat inainte ca Cernomoret sa duca scorul la unul de forfait, Fontanelio marcand pentru 3-0 in minutul 45, in urma unei faze fixe. Incercarile de revenire in joc ale clujenilor s-au dovedit inutile si in repriza secunda, cand CFR a fost in continuare dominata de echipa de pe locul 11 din campionatul Ucrainei. Acesta este al treilea meci amical consecutiv pierdut de CFR Cluj din tot atatea partide disputate.

CFR Cluj a inceput meciul cu: Beto - Lion, Cadu, Piccolo, Nicoara - Peralta, G. Muresan, Celestino - Sougou, Kapetanos, Bastos.

Onlinesport: Irina Maxim

 



CFR Cluj a pierdut fara drept de apel amicalul cu Cernomoret