Concursuri

Massa: "Sefia clasamentului general inseamna putin in acest moment"

Brazilianul Felipe Massa considera ca in acest moment sefia clasamentului general nu reprezeinta obiectivul sau major, pilotul echipei Ferrari declarand pentru site-ul Scuderiei ca prefera sa se concentreze asupra curselor care urmeaza in calendarul Marelui Circ.

“Este placut sa conduci campionatul si sa iti vezi numele pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei, dar sa fiu onest, sefia clasamentului general inseamna putin in acest moment si trebuie sa ma concentrez asupra altor lucruri”, a declarat Massa.

Invingator in Bahrain, Turcia si Franta, Massa ramane realist in ceea ce priveste deznodamantul final al sezonului, sustinand ca doar dupa terminarea tuturor curselor se poate vorbi cu adevarat de ierarhia generala. “Mai este inca un drum foarte lung pana la final si aceasta urcare a mea in fruntea ierarhiei nu reprezinta nimic pentru mine in economia campionatului. Prefer sa-mi focalizez atentia asupra testelor si curselor care urmeaza, pentru ca doar dupa ce vom fi alergat in toate cursele putem trage linie si concluziona daca am facut totul bine”.

Afectat in ultimul timp de o raceala insistenta, Massa ramane increzator inaintea Marelui Premiu al Marii Britanii programat la sfarsitul acestei saptamani. “Am nevoie de relaxare si de concentrare pentru cursa urmatoare. Gatul nu ma mai doare dupa tratament, dar acum sunt racit. Sunt convins ca totul va fi bine pana la urma”.

Dupa opt curse consumate din sezonul 2008, Felipe Massa conduce in clasamentul general cu un total de 48 de puncte, fiind urmat la doua puncte de polonezul Robert Kubica, in timp ce Kimi Raikkonen ocupa pozitia a treia, cu 43 de puncte.

Onlinesport: Dumitru Stircu



Massa: "Sefia clasamentului general inseamna putin in acest moment"