Concursuri

Gloria Buzau, infranta si la Timisoara

FC Timisoara a castigat fara probleme partida disputata in etapa 22 impotriva lanternei rosii a clasamentului, Gloria Buzau. Scorul final, 4-1 a fost realizat prin dubla lui Gigel Bucur, golul superb al lui Maxim si reusita lui Arman Karamyan din final de meci, pentru oaspeti marcand Vigariu.
Gloria Buzau n-a rezistat decat 8 minute in fata celor de la FC Timisoara, momente in care banatenii au fost tinuti la respect de buzoieni,care, amenintati serios de retrogradare, au tratat partida cu seriozitate maxima.

Acordati note jucatorilor si arbitrului

In minutul 8 Karamyan a luat o actiune pe cont prorpiu, a driblat un adversar si a sutat din marginea careului, mingea lovindu-l in mana pe Diogo aflat in careu. Dupa cateva secunde de ezitare arbitrul Adrian Comanescu a aratat punctul cu var. Gigel Bucur si-a asezat mingea si cu o executie calma, dar plasata, l-a invins pe Minca.

Reusita gazdelor a taiat aripile oaspetilor, care au disparut treptat din joc, permitandu-le timisorenilor sa se instaleze confortabil la carma jocului. Golul al doilea a venit firesc, in minutul 40 Florin Maxim marcand un gol de toata frumusetea. Un sut in diagonala de la 25 de metri l-a prins nepregatit pe Minca, portarul Gloriei scapand mingea in poarta printre degete.

Vedeti aici cum s-a desfasurat meciul

Timisorenii, s-au vazut castigatori certi inainte de vreme si au slabit turatia motoarelor in asteptarea pauzei. Buzoienii au profitat de lipsa de concentrare a adversarilor si in urma unui contraatac pe partea dreapta, au redus din diferenta prin Vigariu, care l-a invins pe Pantilimon cu un sut din centrul careului, nestingherit de nimeni.

Vedeti aici statisticile partidei

Repriza secunda a debutat sub o nota de plictiseala totala. De altfel, intreaga partida a prezentat fotbal putin, desi s-au marcat multe goluri. Dupa cateva greseli ale timisorenilor taxate de suporteri cu fluieraturi, Magera a avut o clipa de inspiratie, a intors un adversar si a pasat lobat spre Gigel Bucur(63'), atacantul Timisoarei invingandu-l pentru a doua oara pe Minca.

Scorul final a fost stabilit in minutul 84 de Arman Karamyan, acesta fiind gasit nemarcat in careu de o pasa excelenta de la Badoi de pe dreapta, armeanul neavand de facut altceva decat sa impinga mingea in poarta din 7 metri.

FC TIMISOARA-GLORIA BUZAU 4-1
(Bucur 9-penalty, 63, Maxim 40, Arm. Karamian 85 / Vigariu 44)

FC Timisoara: Pantilimon - Badoi, Nibombe, Cisovsky, Maxim - Curtean (Parks 65), Borbely, Alexa, Arm. Karamian - Bucur (Rusic 81), Magera (Vrsic 77). Antrenor: Gabi Balint.

Gloria Buzau: Minca - Dias, Diogo Silva, Vlaicu, Siminic - Tafer Aziz (Chitu 67), Moreira, Poparadu, Falardo - Tarek (Vigariu 32), Tavarez (Patras 76). Antrenor: Constantin Carstea.

Cartonase galbene: Borbely 35 / Tavarez 11

Arbitri: Adrian Comanescu - Florin Paunescu, Bogdan Medrea

Stadion: Dan Paltinisanu; Spectatori: 7.000

Onlinesport: Irina Maxim


Gloria Buzau, infranta si la Timisoara