Concursuri

Exclusiv | Chivorchian: 'A fost un arbitraj corect. Am invins pe merit'

Directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, spune ca rapidistii nu au motive intemeiate sa se planga de arbitrajul lui Cristi Balaj de duminica seara.
“Sa fim seriosi, i-am batut pentru ca am fost mai buni. Totusi, trebuie sa recunosc ca si Rapid a avut ocazii, insa Popa a scos doua mingi pe care scria gol, interventii de mare portar. Uhrin a pregatit excelent meciul, stiam ca putem castiga, dar nu-mi place cand aud ca Poli a castigat cu ajutorul arbitrilor. Este fals, pentru ca la golul nostru multi specialisti au evitat sa se pronunte, oricum a fost o faza foarte complicata, dar hai sa zicem ca poate a fost aut', a spus Chivorchian pentru Onlinesport.

"A fost singura faza dubioasa din tot meciul. La interventia lui Canu nici nu se poate vorbi de penalty, pentru ca el face hent neintentionat, e foarte clar, plus ca faza nu se petrece in careu. A fost un arbitraj corect, am invins pe merit, dar cei de la Rapid si-au facut o obisnuinta din a da vina pe arbitraj dupa fiecare infrangere”, a mai declarat Chivorchian.

Onlinesport: Andrei Preotu


Exclusiv | Chivorchian: 'A fost un arbitraj corect. Am invins pe merit'