Snooker

Stuart Bingham il trimite acasa pe Ronnie O'Sullivan

Surpriza de proportii inregistrata, miercuri seara, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de snooker, unde marele favorit Ronnie O'Sullivan a parasit competitia.

O'Sullivan si Bingham au reluat meciul de la scorul de 8-8 si cvintuplul campion mondial a castigat primul frame, revenind la conducere.

Insa de la acel 9-8 pentru el, O'Sullivan nu a mai jucat nimic. Mereu grabit, acesta nu a mai avut controlul la masa de joc si fiecare ratare a sa a fost penalizata de Bingham.

Fara sa fie intimidat de renumele lui O'Sullivan, Bingham si-a permis chiar sa incerce in doua randuri obtinerea break-ului maxim. La prima incercare a ratat a 11-a bila rosie la o lovitura cu sprijinul si a ramas doar cu obtinerea frame-ului.

Ronnie a mai avut o sansa la 9-12, insa a ratat o lovitura executata cu mana stanga la buzunarul superior drept si, odata cu aceasta, si-a luat adio de la Crucible 2015 si sansa unui al saselea titlu mondial.

In aceste conditii, prima semifinala a Campionatului Mondial ii va aduce fata in fata pe englezii Judd Trump si Stuart Bingham, doi jucatori aflati intr-o forma remarcabila.



Stuart Bingham il trimite acasa pe Ronnie O'Sullivan