Snooker

Ronnie O'Sullivan vrea sa bata recordul lui Hendry

Campionul mondial Ronnie O'Sullivan a disputat primul sau turneu pe teren propriu in acest sezon competitional, dar a fost eliminat inca din runda ultimilor 32. Cu toate acestea Ronnie spune ca se bucura mai mult ca oricand de jocul sau si viseaza la titlurile lui Hendry.

“Racheta” s-a inclinat in fata conationalului sau Peter Lines, cu 4-1, dupa ce in tururile anterioare i-a eliminat pe Fergal O'Brien (4-1) si Lyu Haotian (4-3).

In partida cu jucatorul chinez Ronnie a revenit de la 1-3 si a intors rezultatul in favoarea sa.

Revenind la meciul cu Lines, un jucator originar din Leeds, O'Sullivan a reusit al 701-lea break de peste o suta de puncte al carierei.

“Ma bucur de jocul meu mai mult ca oricand. Nu sunt genul de om care sa-si fixeze obiective, dar sunt vise de urmat. Sa dobor recordul de titluri mondiale detinut de Hendry este un lucru care mi-a trecut prin minte. Mai am nevoie de doua titluri sa-l egalez sau de trei sa-l dobor”, a declarat O'Sullivan dupa victoria obtinuta in fata lui Haotian pentru worldsnooker.com

Un alt nume cu greutate invins in rundele preliminare ale turneului de la Doncaster a fost scotianul John Higgins, jucator invins de Rod Lawler, cu 4-2, dupa ce a condus cu 2-0 in debut.

Shaun Murphy s-a impus in fata lui James Wattana, scor 4-1, dupa o serie impresionanta de break-uri printre care si unul de 133 de puncte.



Ronnie O'Sullivan vrea sa bata recordul lui Hendry