Snooker

Ronnie O'Sullivan vine in Romania pentru doua meciuri demonstrative

Multiplul campion mondial de snooker Ronnie O'Sullivan vine in premiera in Romania pentru doua meciuri demonstrative in toamna acestui an.

Cel supranumit "Racheta" va disputa ambele meciuri in compania conationalului sau englez Stuart Bingham, nimeni altul decat actualul detinator al titlului mondial si cel in fata caruia a pierdut la Crucible in 2014.

Prima partida va avea loc la Bucuresti in 21 noiembrie, urmand ca o zi mai tarziu cei doi sa se infrunte si la Cluj-Napoca.

De aducerea lui Ronnie O'Sullivan in Romania este responsabil Adrian Thiess, omul de afaceri care a facut posibil amicalul dintre Dinamo si FC Barcelona.

"Ronnie O'Sullivan va veni in Romania, urmand sa sustina doua meciuri demonstrative. Pe 20 noiembrie va fi la Sofia, iar apoi va venit direct la Bucuresti. Pe 21 va juca in capitala, iar o zi mai tarziu la Cluj", a declarat Thiess la Romania TV.

"Este un om incredibil. Auzise cateva lucruri despre tara noastra si stia ca exista in Romania o comunitate a pasionatilor de snooker", a mai spus acesta.

Thiess a dezvaluit ca biletele vor avea preturi cuprinse intre 15 si 20 de euro.

Locurile de desfasurare ale celor doua evenimente snookeristice vor fi anuntate in cel mai scurt timp.



Ronnie O'Sullivan vine in Romania pentru doua meciuri demonstrative