Snooker

Ronnie O'Sullivan, un car de nervi dupa victoria din primul tur la Crucible

In tentativa de a obtine cel de-al saselea titlu mondial din cariera, jucatorul Ronnie O'Sullivan a debutat in turneul de la Crucible cu o victorie sigura, dar neconvingatoare in fata conationalului sau David Gilbert, scor 10-7.

Un meci controlat de O'Sullivan, dar fara ca acesta sa arate o dispozitie prea mare de joc si in care cel mai mare break al sau a fost de 101 puncte. Prin comparatie, Gilbert a reusit un 125.

O'Sullivan a parasit spatiul de joc ca o adevarata racheta, dupa cum ii este si supranumele, si nu s-a mai prezentat la conferinta de presa, gest in urma caruia isi va atrage o amenda din partea World Snooker.

Mai mult decat atat, presa engleza relateaza ca din cabina lui Ronnie s-au auzit mai multe zgomote de obiecte trantite, lovituri si injuraturi.

Cei de la Daily Mail anunta, pe surse, ca in cabina cu Ronnie se aflau Damien Hirst, unul dintre cei mai buni prieteni ai jucatorului, promotorul Jason Francis si psihologul Steve Peters, cel care a contribuit la echilibrul mental al englezului cand acesta se afla la un nivel foarte jos.

Ronnie O'Sullivan are la dispozitie aproape o saptamana sa-si puna sentimentele in ordine si sa revina cu o atitudine pozitiva in arena de la Crucible. Acesta va juca in optimi cu invingatorul dintre Barry Hawkins si Zhang Anda.



Ronnie O'Sullivan, un car de nervi dupa victoria din primul tur la Crucible