Snooker

Mark Williams l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala Snooker Titans Trophy de la Bucuresti

Galezul Mark Williams a produs surpriza si l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala mare a Snooker Titans Trophy, competitia demonstrativa desfasurata pe durata a doua zile in arena Circului Globus din Bucuresti.

Duminica, in ziua finalelor, Jimmy White si Stephen Hendry au deschis balul cu un meci considerat finala mica. White s-a impus cu 6-3, dupa ce a inceput foarte bine, cu break-uri de 74 si 133 puncte in primele doua frame-uri. La acel 133 White a reusit chiar inchiderea mesei.

In meciul vedeta al zilei s-au intalnit Ronnie O'Sullivan si Mark Williams, iar victoria a fost obtinuta de cel din urma, cu 6-4.


foto: twitter.com/snookermylove

Ronnie O'Sullivan si Mark Williams in finala mare a Snooker Titans Trophy de la Bucuresti

Englezul Ronnie O'Sullivan si galezul Mark Williams isi vor disputa, duminica, finala mare a Snooker Titans Trophy de la Bucuresti, turneul demonstrativ de doua zile gazduit la Circul Globus.

In primul meci considerat semifinala, desi e impropriu spus la startul turneului nefiind decat patru jucatori, Mark Williams a dispus de Stephen Hendry, cu 6-2.

Hendry a avertizat inca de la conferinta de presa gazduita la Manufaktura din Mega Mall ca nu are mari asteptari de la aceste meciuri, aceasta in conditiile in care el nu mai este de cativa ani buni jucator activ in circuitul mondial profesionist.

Williams inca joaca la cel mai inalt nivel si s-a vazut in meciul direct al celor doi, infruntare care a deschis balul de la Circul Globus.

Dupa incalzirea oferita de cei doi a urmat de departe cel mai asteptat moment al zilei inaugurale, cel in care Ronnie "The Rocket" O'Sullivan l-a infruntat pe bunul sau prieten Jimmy White, cel supranumit "Campionul publicului" dupa cele sase finale disputate si pierdute la Campionatul Mondial gazduit de celebrul teatru Crucible din Sheffield.

Chiar daca Jimmy inca joaca in circuit, sau cel putin asa lasa impresia de multe ori, diferenta de varsta in primul rand fata de Ronnie si-a spus cuvantul si la un moment dat "Racheta" avea 5-1 pe tabela.

White a revenit spectaculos si a legat trei frame-uri, reusind chiar si un break frumos de 105 puncte. In final Ronnie s-a impus cu 6-4.

Astfel, duminica, in ziua finalelor, de la ora 17:00 se vor intalni Stephen Hendry si Jimmy White, adica omul cu cel mai multe titluri mondiale obtinute (adica Hendry cu sapte) si omul cu cele mai multe finale pierdute (White cu sase).

Dupa acest meci urmeaza finala asa zis mare intre O'Sullivan si Williams, jucatori care s-au mai intalnit in acest an la Mastersul londonez (6-5 in decisiv pentru Ronnie) si in grupa finala de la Championship League, unde cel supranumit Willo i-a provocat englezului prima infrangere din 2016 dupa o serie fabuloasa de meciuri castigate la rand.



Mark Williams l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala Snooker Titans Trophy de la Bucuresti