Snooker

Ronnie O'Sullivan s-a indragostit de Romania. Se intoarce in iunie pentru un alt demonstrativ

Cvintuplul campion mondial Ronnie O'Sullivan va reveni in tara noastra in luna iunie cu ocazia unui turneu demonstrativ la Cluj-Napoc in perioada 18-19 iunie. Va fi un patrulater dupa modelul celui de la Bucuresti din 2-3 aprilie cu doua meciuri in fiecare zi in sistem piramida.

Ronnie O'Sullivan va fi insotit de Mark Selby, jucatorul impotriva caruia nu de putine ori a declarat ca-i este greu sa joace, si de alte doua nume inca neconfirmate oficial.

Ar putea fi vorba de Jimmy White si Steve Davis, doi jucatori care au gravitat in jurul cifrei sase la Campionatul Mondial. White cu sase finale pierdute, iar Davis cu sase titluri obtinute.

Daca pentru Ronnie O'Sullivan va fi a treia prezenta in Romania in jumatate de an, pentru Mark Selby va fi a doua in doua luni.

Iubitorii snookerului din tara noastra il vor putea vedea in premiera la lucru pe cel supranumit "Bufonul din Leicester" pe 22 mai la Circul Globus din Bucuresti in cadrul evenimentului Best of Snooker.

Selby va juca intr-un triunghiular extrem de puternic alaturi de Neil Robertson si Judd Trump, acesta din urma recent castigator la Openul Chinei, ultimul turneu inaintea Campionatului Mondial.



Ronnie O'Sullivan s-a indragostit de Romania. Se intoarce in iunie pentru un alt demonstrativ