Snooker

Ronnie O’Sullivan s-a calificat in turul 2 la Crucible cu pantofi de imprumut: "Sunt infometat sa castig al saselea titlu"

Si a facut-o incaltat in niste pantofi de imprumut, dupa ce in prima sesiune a disputei cu Craig Steadman a avut un moment in care si-a scos pantofii si a evoluat in ciorapi.

Fara a da pe din afara de chef, tinand cont probabil si de ora extrem de matinala, 10 AM in Regatul Unit, O’Sullivan a reluat disputa de la 7-2.

A castigat primul frame fara prea mari probleme, dupa care a ratat sansa unui 9-2 la bila maro.

Steadman a profitat in cele din urma si a redus din diferenta, 8-3, dar avea sa fie si ultimul sau frame la aceasta editie de Campionat Mondial.

O’Sullivan a inchis mai mult din instinct meciul, fara sa forteze vreun pic, si asteapta deznodamantul disputei dintre galezii Mark Williams si Matthew Stevens.

La finalul meciului acesta a spus la cald urmatoarele: "Sunt infometat sa castig al 6-lea titlu mondial pentru ca sunt o persoana infometata de fel".

Ronnie a explicat si gestul de a renunta la pantofii care ii provocau un disconfort la picioare.

“Nu vreau sa fac moda, iar pe cei vechi ii aveam de 10 ani. N-am vrut sa renunt la ei, insa i-am pierdut si a trebuit sa-mi cumpar alta pereche de pantofi, la care insa am fost fortat sa renunt. N-am vrut sa joc in ciorapi, dar nici in acei pantofi n-veam de gand sa o mai fac, asa ca am fost bucuros sa primesc orice incaltare de la oricine. Am primit o pereche de la directorul turneului Mike Ganley, pantofi vechi, dar in care m-am simtit grozav”, a explicat Ronnie pentru BBC.



Ronnie O’Sullivan s-a calificat in turul 2 la Crucible cu pantofi de imprumut: "Sunt infometat sa castig al saselea titlu"