Snooker

Ronnie O’Sullivan a dezvoltat complexul Holt. A treia infrangere in acest an

Pentru a treia oara in acest an Ronnie O’Sullivan a fost invins de conationalul sau englez Michael Holt.

Dupa Openul Mondial si Mastersul de la Shanghai chiar luna trecuta, de aceasta data Holt s-a impus in fata “Rachetei”, cu 6-4, in optimile de finala ale Campionatului International din Daqing.
 
Holt a facut un nou meci mare si a profitat din plin de numeroasele ratari ale cvintuplului campion mondial, ratari care au venit sa confirme declaratiile facute chiar in aceasta saptamana si in care Ronnie spunea ca nu mai poate sa evolueze la cel mai inalt nivel contra jucatorilor de top si ca va incerca doar sa se bucure de snooker.
 
In sferturile de finala programate joi Holt il va intalni pe Stuart Bingham, jucator care l-a invins fara drept de apel pe Ali Carter, cu 6-1.
 
Doua meciuri din optimi au avut nevoie de joc decisiv. In primul dintre acestea, in ordinea cronologica a evenimentelor, Mark Selby a revenit de la 4-5 si l-a invins pe Liang Wenbo, cu 6-5, printr-un break de 69 in ultimul frame.
 
Selby joaca in sferturi cu Joe Perry, jucator care l-a invins surprinzator prin proportiile scorului pe Neil Robertson, cu 6-2.
 
Acelasi scor s-a inregistrat si in meciul John Higgins-Zhou Yuelong in favoarea scotianului, care a inceput cu break-uri de 59, 71 si 74.
 
De joc decisiv a avut nevoie si meciul care i-a opus pe Ding Junhui si Ricky Walden, jucatorul numarul unu al Chinei trecand cu emotii in sferturi. Ding il intalneste pe Higgins pentru un loc in semifinale.
 
Intr-un alt sfert de finala se vor duela Judd Trump si Shaun Murphy, dupa victorii clare prin proportia scorului in optimi. Trump l-a eliminat pe thailandezul James Wattana, cu 6-3, iar Murphy a revenit de la 0-1 si i-a administrat un usturator 6-1 lui Sam Baird. Acesta din urma incepuse tare cu break de 106.



Ronnie O’Sullivan a dezvoltat complexul Holt. A treia infrangere in acest an