Snooker

Ronnie O’Sulivan, primul semifinalist la Masters. În meciul cu Hawkins a oferit una dintre ”chiflele” carierei

Sursă foto: https://twitter.com/WeAreWST

Fără să etaleze un joc grozav, Ronnie O’Sulivan s-a strecurat printre erorile comise în meciul cu Barry Hawkins pentru a ajunge în careul de ași la Masters, unul dintre cele trei turnee care compun Tripla Coroană în snooker.

Ronnie O’Sulivan a câștigat meciul cu 6-3, după ce a Hawkins a condus la un moment dat, cu 3-2, imediat după pauză.

Cheia meciului a fost în frame-ul al șaselea, unul adjudecat de Ronnie O’Sulivan în pofida numeroaselor ratări comise. Cel supranumit ”Racheta” a fost protagonistul unei faze rarisime când, vrând să joace bila roz la buzunarul de mijloc din partea dreaptă, a pus prea mult efect de retur pe bila albă și aceasta efectiv a zburat peste bila roz.

O ratare de care s-a rușinat chiar și Ronnie O’Sulivan, acesta ascunzându-și pentru câteva secunde privirea. Hawkins n-a reușit să profite de momentul de slăbiciune din jocul adversarului și a comis la rândul său alte erori care l-au readus pe Ronnie la masă.

De la 3-3 și până la final toate jocurile au fost adjudecate de jucătorul care a triumfat de șapte ori în carieră la Masters.

Hawkins rămâne cu cele două finale disputate și mai are de așteptat cel puțin până la anul pentru a încerca să ridice prestigiosul trofeu deasupra capului.

Ronnie O’Sulivan ajunge în urma acestuia succes la 18-2 record în disputele cu Hawkins.

În semifinale, Ronnie O’Sulivan va juca împotriva învingătorului disputei dintre Shaun Murphy și Jack Lisowski.



Ronnie O’Sulivan, primul semifinalist la Masters. În meciul cu Hawkins a oferit una dintre ”chiflele” carierei