Snooker

Robertson a evitat surpriza la Openul Chinei

Yu Delu, chinezul care l-a invins pe marele Ronnie O'Sullivan la Preston in turneul de final al seriei PTC, a fost foarte aproape de un alt rezultat rasunator, joi, in optimile Openului Chinei de la Beijing.

Delu l-a condus cu 4-3 pe liderul mondial Neil Robertson si doar efortul acestuia din ultimele doua frame-uri l-a ajutat sa intoarca rezultatul si sa castige in decisiv.

Intr-o alta partida din optimi, Ricky Walden l-a invins pe fostul campion mondial Shaun Murphy, cu 5-3, dupa ce acesta din urma revenise de la 1-3.

Peter Ebdon a avut cel mai mare break in meciul cu Ali Carter, 126 puncte, dar aceasta realizare nu l-a ajutat pe fostul detinator al titlului mondial sa avanseze in sferturi. Carter a castigat cu 5-3 si continua cursa pentru titlu.

Experienta superioara a cantarit decisiv in meciul dintre scotianul Graeme Dott si tanarul belgian Luca Brecel, care a ratat prima lui calificare in sferturile de finala ale unui turneu de puncte. Dott a castigat cu 5-2 si-l va intalni pentru un loc in semifinale pe Neil Robertson.



Robertson a evitat surpriza la Openul Chinei