Snooker

Reactia lui Ronnie O’Sullivan dupa eliminarea in sferturi la Crucible

Ronnie O’Sullivan a parasit Campionatul Mondial de snooker in faza sferturilor de finala, desi pornea ca mare favorit in fata lui Stuart Bingham.

Acesta din urma s-a impus, cu 13-9, dupa o sesiune finala in care Ronnie nu a obtinut decat un singur frame si a cedat cinci la rand.

“Sunt foarte dezamagit de eliminarea suferita la Campionatul Mondial, dar am meritat sa pierd. Nu am fost suficient de bun. Stuart a fost jucatorul mai bun si chiar m-a surclasat acolo in arena”, a spus Ronnie dupa meci.

In cautarea celui de-al saselea titlu mondial, cel supranumit “Racheta” trebuie sa mai astepte cel putin un an pentru a ridica din nou trofeul deasupra capului.

“El (n.r. - Bingham) a castigat deja trei turnee in acest sezon, este un jucator de top, este inteligent si merita toate laudele pentru aceasta victorie”, a adaugat Ronnie.

Stuart Bingham se afla la cea mai buna performanta din cariera prin calificarea in semifinalele Campionatului Mondial.

Pentru un loc in finala Bingham se va duela cu Judd Trump.

Cealalta semifinala ii va aduce fata in fata pe alti doi englezi, Shaun Murphy si Barry Hawkins, acesta din urma impunandu-se in joc decisiv (13-12) in fata australianului Neil Robertson.

Dintre cei patru semifinalisti doar Murphy a mai castigat Campionatul Mondial.



Reactia lui Ronnie O’Sullivan dupa eliminarea in sferturi la Crucible