Snooker

Programul semifinalelor la Romanian Snooker Masters

Sursă foto: facebook.com/RomanianSnookerMasters

Trei englezi si un galez au ajuns in faza semifinalelor primei editii a Romanian Snooker Masters, turneu invitational dotat cu premii totale in valoare de 200.000 de euro.

Sambata, in ziua semifinalelor, se va trece la sistemul cel mai bun dintr-un maxim posibil de 9 frame-uri, adica primul la cinci.

Astfel, de la ora 13:00 in arena Circului Metropolitan se vor intalni englezii Stuart Bingham si Ali Carter, jucatorii cu cele mai mari break-uri din turneu.

Bingham detine cel mai mare break de pana acum, un 137 reusit in meciul cu Neil Robertson din primul tur. Il secondeaza Carter cu un 136 izbutit in partida cu Stephen Maguire din sferturile de finala.

Cei doi nu s-au mai intalni din octombrie 2016, cand Bingham il invingea pe Carter, cu 6-1, la un meci in China.

De la ora 18:00 este programata a doua semifinala, una inedita dupa surprizele produse joi seara de Ryan Day si Kyren Wilson.

Day il conduce pe Wilson cu 8-4 la general, ultima intalnire fiind castigata insa de Wilson, scor 3-2 la Championship League.

Day si Wilson au oferit un meci cu decisiv la Riga Masters, turneul care a deschis practic actualul sezon competitional.



Programul semifinalelor la Romanian Snooker Masters