Snooker

Lovituri de teatru in Open-ul Marii Britanii la snooker

Judd Trump a fost eliminat in mod surprinzator de la Open-ul Marii Britanii la snooker. Insa, acest lucru a fost eclipsat de ratarea serii, ultima bila neagra de pe masa pentru un break maxim, de 147 de puncte (video).

Englezul Judd Trump a fost eliminat de chinezul Liang Wenbo intr-un meci dramatic, terminat cu 6-4. Trump, finalistul de anul trecut al turneului, conducea cu 3-0 si parea ca se indreapta spre o victorie usoara, insa de la 4-1 a pierdut cinci frame-uri la rand. Pana la 3-0 reusise 278 de puncte fara ca adversarul sau sa introduca vreo bila in buzunar, insa apoi a cazut neasteptat.

Trump a fost la un pas sa se desprinda la 5-1, insa a pierdut frame-ul dupa un kick. S-a ajuns la 4-3 dupa ce Trump ratase niste bile foarte usoare.

"La 4-1 credeam ca am meciul la dispozitie. Dupa aceea s-a intamplat ceva si pur si simplu ma gandeam ca nu mai sunt capabil sa introduc vreo bila in buzunar. Nu stiu ce s-a intamplat. Ma ingrijoreaza mult ceea ce s-a intamplat", a spus Trump dupa meci.

Ratare la bila de 147

Un alt episod interesant de la Open-ul Marii Britanii a venit din partea tailandezului Thepchaiya Un-Nooh.

Un-Nooh a ratat bila de break maxim in al saselea frame din meciul cu Neil Robertson, pierdut cu 6-2. Ratarea l-a costat pe Un-Nooh prima de 44.000 de lire sterline oferite pentru break-ul maxim. 

Robertson, campionul din 2013, a reusit in acel meci un break de 145 de puncte, cel mai mare al turneului, de pana acum.



Lovituri de teatru in Open-ul Marii Britanii la snooker