Snooker

A inceput European Masters, primul turneu de snooker gazduit de Romania. Programul primei zile

European Masters debuteaza luni la Circul Globus din Bucuresti cu nu mai putin de zece meciuri, iubitorii snookerului avand ocazia sa-i urmareasca la lucru, in ordinea intrarii in concurs, pe Ali Carter, John Higgins, Neil Robertson, Graeme Dott, Mark Selby si Ronnie O'Sullivan.

Turneul dotat cu premii totale in valoare de 350.000 de euro si care i-a adus la Bucuresti pe cei mai in forma 32 de jucatori ai momentului in snookerul mondial se desfasoara pe doua mese sub cupola circului.

In primele doua zile vor fi cate doua meciuri in paralel, unul pe masa principala din arena centrala si un altul pe o masa amenajata intr-o incapare din incinta Circului. Alte patru mese de antrenament vor fi puse la dispozitia jucatorilor, doua la Circ si alte doua la un prestigios hotel din centrul Capitalei unde sunt cazati acestia.

Ziua inaugurala propune in sesiunea de dupa-amiaza, incepand cu ora 13:00, doua meciuri extrem de atractive. Scotianul John Higgins, de patru ori campion mondial, il va intalni pe englezul Michael Holt, jucator care l-a invins de doua ori in acest an pe Ronnie O'Sullivan, ultima oara in urma cu doar doua saptamani la Shanghai Masters.

Dupa aceasta partida, dar nu mai devreme de ora 14:00, la masa principala vor intra australianul Neil Robertson si scotianul Graeme Dott intr-o reeditare a finalei Campionatului Mondial din 2013, cand jucatorul de la Antipozi a castigat, cu 18-13.

De la ora 19:00 va incepe meciul dintre Mark Selby si irlandezul Fergal O'Brien, meci care conteaza pentru ultimul tur al calificarilor, la fel ca si cel urmator dintre Ronnie O'Sullivan si Daniel Wells.

Meciurile de luni se vor disputa dupa sistemul cel mai bun din sapte frame-uri sau primul la patru.



A inceput European Masters, primul turneu de snooker gazduit de Romania. Programul primei zile