Snooker

Drama in calificarile Campionatului Mondial de snooker. Un thailandez rateaza un 147 la bila neagra a doua oara in acest sezon (video)

Pentru a doua oara in patru luni jucatorul thailandez Thepchaiya Un-Nooh a ratat un break maxim de 147 de puncte la bila neagra.

S-a intamplat prima data contra lui Neil Robertson la Campionatul Regatului Unit in luna decembrie, iar a doua ratare a avut loc contra scotianului Anthony McGill, marti, in prima sesiune a turului decisiv din calificarile pentru tabloul principal la Crucible.

Un-Nooh jucase excelent toate bilele rosii cu bila neagra si se descurcase de minune la bilele colorate, avand o pozitionare ideala pentru a trimite in buzunar si bila neagra ramasa ramasa.

Cel mai probabil din cauza emotiilor si a presiunii, jucatorul thailandez a ratat o lovitura pe care in mod normal la antrenament o reuseste in 100 de cazuri din tot atatea incercari.

Tacul aruncat pe masa dupa ratare exprima intocmai frustrarea care insoteste un astfel de moment. Curat ghinion pentru unul dintre tinerii jucatori care promite in circuitul mondial profesionist.

In alta ordine de idei, intr-un alt meci din calificari, cel dintre englezii Peter Ebdon si Ian Burns, s-a inregistrat unul dintre cele mai lungi frame-uri din acest sezon: 69 minute!

Miercuri ii vom cunoaste pe cei 16 jucatori care au obtinute calificarea pe tabloul principal al Campionatului Mondial de la Crucible (Sheffield).



Drama in calificarile Campionatului Mondial de snooker. Un thailandez rateaza un 147 la bila neagra a doua oara in acest sezon (video)