Snooker

Cum arata clasamentul actualizat in snooker dupa turneul European Masters

Cortina a cazut si prima editie a turneului European Masters de la Bucuresti este deja istorie, cu numele lui Judd Trump scris pe trofeul acordat invingatorului. Sezonul de snooker este in plina desfasurare si alte mari turnee sunt chiar dupa colt.

Primul incepe chiar luni si va fi gazduit de Manchester sub titulatura Openul Englez, competitie de o saptamana care va alinia la start nu mai putin de 128 de jucatori. Practic crema snookerului mondial se va duela in prima editie a acestui turneu care face parte din Home of Nations, un fel de turneu al celor patru natiuni din Regatul Unit, si care ofera cel mai mare premiu din istoria snookerului: un milion de lire sterline pentru jucatorul care castiga toate cele patru turnee in acelasi sezon (Openul Englez, Openul Scotian, Openul Galez si Openul Nord-Irlandez).

Pana la marele slem sa aruncam o privire asupra clasamentului mondial actualizat dupa European Masters de la Bucuresti, unde Mark Selby isi pastreaza prima pozitie in ierarhia sezonului, cu 700.622 lire sterline.

Stuart Bingham, marele absent de la Bucuresti dupa ce a pierdut in calificari, ramane pe doi, cu 517.846, in timp ce Judd Trump, campionul European Masters, urca o pozitie si ajunge pe podium, cu 463.499 de lire sterline.

Topul cinci este completat de Shaun Murphy si John Higgins, in timp ce Ronnie O’Sullivan a urcat un loc pana pe noua, cu 328.583, devansandu-l pe Ricky Walden.



Cum arata clasamentul actualizat in snooker dupa turneul European Masters