Snooker

Atac la Ronnie O’Sullivan dupa o iesire ironica a acestuia

Sursă foto: twitter.com

Mark King a parasit, joi, Openul Irlandei de Nord fiind invins de Yang Bingatao, 17 ani, noua senzatie a snookerului din China.

King, cel care in urma cu un an, castigat la Belfast primul sau turneu de puncte in joc decisiv contra lui Barry Hawkins.

Presiunea de a fi detinator al turneului s-a dovedit coplesitoare pentru King, acesta cedand cu 4-1 in fata lui Bingtao.

La finalul meciului jucatorul englez a avut cateva remarci critice la adresa lui Ronnie O’Sullivan, pe care il acuza de lipsa de respect fata de jucatorii mai putin talentati din circuit si de un program preferential in competitiile la care participa.

O’Sullivan a folosit un termen peiorativ cand a vorbit de jucatorii mai putin cunoscuti pe care este obligat sa-i intalnesca in circuit la turneele open cu 128 pe tablou.

“Si el a fost un incepator candva si arata lipsa de respect. Eu am respect pentru toti jucatorii din circuit, chiar si pentru cei care nu pot face un break de 50 de puncte. Nimeni nu e asa cum spune Ronnie, iar el o unealta daca ma intrebati pe mine”, a spus King.

“Cu totii suntem in aceeasi barca, toti incercam sa ne asiguram un trai. El are meciuri programate la anumite ore pe care le agreaza el si solicita sa joace in anumite zile”, a adaugat King.



Atac la Ronnie O’Sullivan dupa o iesire ironica a acestuia