Rugby

Petrache, rezervat in declaratii despre posibila excludere a Romaniei de la Cupa Mondiala

Sursă foto: twitter.com

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, a luat pozitie dupa dezvaluirile aparute in presa spaniola conform carora Romania risca sa fie exclusa de la turneul final din 2019.

“Deocamdată nu aş vrea să comentez lucrurile pe care le-au scris cei de la AS. Vom vedea, aşteptăm să se încheie toate analizele şi apoi putem comenta. Nu ştiu, nu vreau să comentez dacă există riscul ca România să piardă calificarea la Cupa Mondială”, a spus Petrache pentru agentia news.ro

Publicatia spaniola AS a scris in editia de marti despre folosirea de catre echipa Romaniei a jucatorului de origine tongaleza Sione Faka'osilea care, potrivit acestora, ar fi evoluat in 2013 pentru nationala tarii sale la un turneu de rugby in sapte.

Astfel, Sione Faka'osilea n-ar mai fi avut drept de joc pentru o alta nationala. Cum jucatorul naturalizat a evoluat in sase pentru Romania in Rugby Europe Championship echipa noastra ar risca sa piarda toate aceste partide si implicit sa rateze prezenta la Cupa Mondiala.



Petrache, rezervat in declaratii despre posibila excludere a Romaniei de la Cupa Mondiala