Cupa Mondiala de Rugby 2011

Tincu se asteapta la un duel greu in gramada cu Argentina

Capitanul echipei nationale de rugby a României, Marius Tincu, se asteapta la un meci dificil în gramada în meciul de sâmbata cu Argentina, mai ales daca va continua sa ploua. Meciul Romania-Argentina va fi in direct pe Onlinesport.ro, sambata, de la ora 6:30.
"Daca nu lupti, nu câstigi. Daca vremea continua sa fie asa, lupta va fi foarte importanta sâmbata. Am vazut meciul Argentinei împotriva Angliei. Ei au avut o aparare foarte buna si au luptat bine.

"Îi stiu pe baieti, multi dintre ei evolueaza în Franta. Nu ne-am aparat bine în meciul cu Scotia, dar am luptat foarte mult. Sper ca asa sa fie si mâine (n.r. - sâmbata), dar cu o aparare mai buna", a declarat, vineri, dupa un antrenament efectuat în ploaie jucatorul echipei Perpignan.

De partea cealalta, argentinienii vor încerca sa-si adapteze jocul la evolutia României. "Desigur clima va avea un impact asupra meciului. Încercam sa dezvoltam un joc mai incisiv, dar daca va continua sa ploua si sa bata vântul, vom juca mai mult la picior", a afirmat antrenorul secund al Argentinei, Fabian Turner.

Manuel Carizza (linia a doua) se asteapta la o vreme dificila. "Climatul poate fi o variabila importanta. Poate sa fie senin, dar în acelasi timp poate sa bata vântul si sa ploua. Ne asteptam la ce e mai rau. Trebuie sa fim atenti în aceste conditii. Totusi terenul se prezinta în conditii perfecte, chiar daca este ud", a mentionat Carizza.

Meciul dintre cele doua echipe, contând pentru grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelanda, va avea loc sâmbata, la ora 06.30, la Invercargill.

Mediafax



Tincu se asteapta la un duel greu in gramada cu Argentina