Cupa Mondiala de Rugby 2011

Romania intoarce scorul si castiga cu Portugalia

Nationala de rugby a Romaniei s-a impus, sambata, cu 15-7 (5-7) in fata Portugaliei intr-o partida disputata la Bucuresti pe un teren inghetat in Cupa Europeana a Natiunilor. Meciul a fost in direct pe Onlinesport.ro
La prima aparitie in 2012 stejarii au inceput excelent partida si in minutul 7 Lemnaru reusea deschiderea scorului dupa o pasa in adancime ideal venita de la Dumbrava.

Acelasi Dumbrava rata transformarea eseului si scorul ramanea doar 5-0 in favoarea Romaniei.

Foarte buni in jocul tehnic de manuire al balonului ‘lupii’ portughezi au echilibrat jocul si chiar au reusit sa treaca la conducere dupa eseul marcat de fundasul Aguilaar in minutul 22. Hugo Leal a transformat si lusitanii treceau in avantaj.

Romania a ramas in inferioritate numerica in minutul 27 dupa ce Lucaci a primit cartonasul galben. Egalitatea numerica din teren s-a refacut dupa opt minute, cand Bardy a vazut la randul sau galben pentru o infractiune.

Echipa tricolora a iesit de la cabine hotarata sa intoarca soarta partidei si a atacat in valuri in debutul partii secunde.

Vlaicu a ratat in minutul 53 o lovitura de pedeapsa care ar fi putut aduce Romania in avantaj, insa in cele din urma eseul hotarator a venit in minutul 66.

A fost o faza prelungita de atac cu balon scos de capitanul Tincu pentru Andrei Ursache, iar acesta a culcat balonul in terenul de tinta advers.

Scorul a devenit 12-7 dupa transformarea eseului, pentru ca in ultimul minut Vlaicu sa mai puna trei puncte pe tabela printr-o lovitura de pedeapsa.

Onlinesport


Romania intoarce scorul si castiga cu Portugalia