Cupa Mondiala de Rugby 2011

Romania infrunta Anglia cu rezervele

Intalnirea de sambata cu puternica reprezentativa a Angliei i-a dat numeroase batai de cap antrenorului Romeo Gontineac, care a hotarat in cele din urma sa trimita in prima echipa mai multe rezerve si sa odihneasca astfel jucatorii important in perspectiva duelului cu Georgia.

"Ne vom gandi mult la felul in care vom aborda partida cu Anglia. Sa jucam cu o echipa mai putin puternica in fata Angliei poate fi extrem de dificil pe teren.

"Pe de alta parte, partida cu Georgia este extrem de importanta pentru noi. Daca vom castiga acel joc ar putea insemna revirimentul rugbyului in Romania. Vom vedea ce decizie vom lua", spunea Gontineac dupa meciul cu Argentina.

Antrenorul Romaniei s-a hotarat intre timp si a operat nu mai putin de unsprezece modificari in primul 15 al Stejarilor, astfel ca pe teren impotriva Angliei vor fi trimisi urmatorii jucatori:

Florin Vlaicu, Stefan Ciuntu, Ionel Cazan, Iulian Dumitras, Adrian Apostol, Danut Dumbrava, Lucian Sirbu; Nicolae Nere, Bogdan Zebega, Silviu Florea, Valentin Poparlan, Cristian Petre (capt), Stelian Burcea, Cosmin Ratiu, Ovidiu Tonita.

Rezerve: Marius Tincu, Paulica Ion, Mihai Macovei, Daniel Gabriel Ianus, Valentin Nicolae Calafeteanu, Csaba Minya Gal, Catalin Marius Nicolae.

”Vrem ca acesti jucatori sa demonstreze ca sunt suficient de buni sa joace chiar si impotriva Angliei, care este una dintre cele mai puternice echipe din lume.

”Obiectivul nostru este sa practicam un joc consistent, la fel ca in primul meci cu Scotia, si sa ne pregatim pentru un meci mare cu Georgia”, a mai spus Gontineac.

Romania a intalnit ultima data Anglia in 2001 pe stadionul Twickenham din Londra, iar atunci Stejarii au suferit una dintre cele mai severe infrangeri din istoria rugbyului romanesc, 0-134!

Meciul Anglia-Romania se va disputa sambata de la ora 9:00 si va fi transmis in direct de Onlinesport.ro

Onlinesport



Romania infrunta Anglia cu rezervele