Cupa Mondiala de Rugby 2011

Gontineac: "Argentina ne-a dominat din toate punctele de vedere"

Antrenorul nationalei de rugby a României, Romeo Gontineac, a declarat, sâmbata, dupa înfrângerea din meciul cu Argentina, scor 8-43, ca argentinienii au dominat din toate punctele de vedere si ca este frunstrant ca echipa sa nu a jucat cum a facut-o împotriva Scotiei.
"Nu suntem satisfacuti, suntem foarte frustrati pentru ca nu am facut jocul nostru, asa cum a fost cu Scotia. Ne-am panicat în prima repriza, am încasat multe puncte atunci. Nu ne-am intrat în mâna, nu ne-am aparat. Ne-a lipsit agresivitatea, asa ca nu pot fi multumit.

"Însa au existat si aspecte pozitive. Am reusit un eseu frumos si ne-am aparat bine în a doua parte a jocului. Am aratat ca ne putem apara bine. Trebuie sa mentinem aceasta agresivitate, pentru ca nu se poate juca rugby fara lupta. Sper ca vom arata asa cum am facut-o în fata Scotiei. Argentina a avut o evolutie magnifica. Ne-a dominat în toate sectoarele", a spus Gontineac.

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsa, sâmbata, la Invercargill, de selectionata similara a Argentinei, scor 43-8 (26-8), în al doilea meci sustinut în grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelanda.

Mediafax


Gontineac: "Argentina ne-a dominat din toate punctele de vedere"