Cupa Mondiala de Rugby 2011

Franta si Australia s-au calificat in sferturile Cupei Mondiale

Echipele Frantei, Angliei si Australiei s-au alaturat reprezentativelor Noii Zeelande si Africii de Sud în sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby, în urma rezultatelor înregistrate în meciurile disputate, sâmbata, în faza grupelor competitiei.
În primul meci al zilei, Australia a învins, cu scorul de 68-22, selectionata Rusiei, în grupa C a Cupei Mondiale, obtinând astfel calificarea în sferturi.

Franta a acces în sferturi în ciuda înfrângerii, cu scorul de 14-19, din meciul cu Tonga, contând pentru grupa A a competitiei din Noua Zeelanda, iar Anglia s-a calificat dupa ce a învins, cu 16-12, selectionata Scotiei, în grupa B.

Pentru ultimele trei locuri în sferturi lupta, duminica, Argentina, care trebuie sa învinga Georgia pentru a se clasa pe locul 2 în grupa B, din care a facut parte si România; Tara Galilor, care trebuie sa treaca de Fiji în grupa D, si Irlanda si Italia, care vor concura pentru locul 2 în grupa C.

Meciurile din sferturile de finala vor avea loc în zilele de 8-9 octombrie, iar semifinalele sunt programate pe 15 si 16 octombrie.

Mediafax



Franta si Australia s-au calificat in sferturile Cupei Mondiale