Inot

Obiectivele lui David Popovici la ultima competitie de juniori din cariera: “Sa ma distrez, sa ma bucur si sa inot repede”

Sursă foto: https://www.facebook.com/frnpm/

David Popovici participa in aceasta perioada la Campionatul Mondial de Natatie rezervat juniorilor la Lima, in Peru.

Este ultima competitie de juniori pentru David Popovici, medaliat cu aur anul acesta la Mondialele si Europenele de seniori la 100 si 200 metri liber.

“Pentru aceata competitie, la fel ca la majoritatea altor intreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt sa ma distrez, sa ma bucur, sa inot repede si sa profit la maxim de atmosfera minunata.

“Nu se intampla adesea sa ma gandesc la trecut, dar ma gandesc mereu la viitor. Viitorul este imaginatie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, caramida cu caramida. Sunt multe aspecte tehnice care necesita atentia noastra si este mult de munca. Ocazional putem face ceva foarte frumos.

“Doborarea unui record mondial este cool, dar potentialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limita noua insine cand stim ca putem realiza mai multe?

“Cred ca am facut tot ceea ce mi-am dorit ca inotator la juniori, dar sa vedem ce voi putea face la Lima si poate voi putea surprinde saptamana aceasta”, a declarat Popovici, anunta Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM).

Popovici va concura in trei probe la intrecerile de la Lima: 100 metri liber, 200 metri liber si stafeta 4x100 metri liber.



Obiectivele lui David Popovici la ultima competitie de juniori din cariera: “Sa ma distrez, sa ma bucur si sa inot repede”