Inot

O noua provocare pentru David Popovici: Campionatele Mondiale de inot in bazin scurt

Sursă foto: https://www.facebook.com/frnpm/

David Popovici va participa in luna decembrie la Campionatele Mondiale de inot in bazin scurt din Australia, o competitie pe care o priceste ca pe o noua provocare a carierei.

"Nu este cea mai importanta competitie pentru mine, este un prilej de a invata sa concurez in bazin de 25 metri la cel mai inalt nivel si, desi nu ma duc cu obiective extrem de puternice acolo, atata timp cat am un culoar, am si o sansa, orice se poate intampla. Abia astept sa ajung acolo, vreau sa si vad Australia, vreau sa concurez in Australia si sa reintru intr-o forma de competitie", a declarat Popovici inaintea plecarii spre Antipozi.

In varsta de 18 ani, David Popovici si-a facut inalzirea pentru Mondialul in bazin scurt la Campionatele Nationale de la Otopeni, unde a obtinut trei medalii de aur (100 m, 200 m si 400 m) si una de argint (100 m mixt).

Campionatele Mondiale de inot in bazin scurt vor avea loc la Melbourne in perioada 13-18 decembrie.O noua provocare pentru David Popovici: Campionatele Mondiale de inot in bazin scurt