Inot

Ce urmeaza pentru David Popovici la Europeanul de la Roma si decizia luata pentru a ramane concentrat: “Retelele sociale pot fi toxice”

Sursă foto: https://www.facebook.com/frnpm/

Dublu campion european, la 100 si 200 metri liber, David Popovici vorbeste intr-un interviu despre obiectivul sau in continuare la Campionatul European gazduit de capitala Italiei.

David Popovici spune ca recordul mondial de juniori doborat la 200 metri liber nu era in planul sau si ca in continuare vrea sa “testeze apa la 400 metri liber”.

„Cred ca ceea ce m-a ajutat sa raman concentrat a fost ca am evitat sa verific retelele sociale. Oricat de pozitiv poate fi, retelele sociale pot fi si toxice.

“Stiam ca mi-ar fi fost greu sa adorm, deci cred ca a fost o decizie buna. Planul meu este sa continui sa muncesc din greu si sa merg inainte, pas cu pas.

“Recordul mondial de juniori nu a fost chiar planificat. A fost o cursa grea si cred ca timpul meu a fost foarte bun. Este o perioada excelenta, una istorica, cred ca antrenorul meu este absolut multumit, si poate si eu sunt.

“Acesta este al treilea cel mai bun din toate timpurile si cel mai bun din era costumelor textile si, in sfarsit, am putut cobori sub 1:43, ceea ce este grozav.

“Planurile imediate sunt sa ma relaxez putin maine si apoi sa testez apa la 400 metri”, a declarat Popovici pentru swimswam.com.Ce urmeaza pentru David Popovici la Europeanul de la Roma si decizia luata pentru a ramane concentrat: “Retelele sociale pot fi toxice”