Handbal

Rostov o bate pe Midtyjlland in grupa CSM-ului. Cum arata calculele hartiei

Dupa doua infrangeri la rand, cu CSM la Bucuresti si Gyor pe teren propriu, Rostov Don a obtinut, sambata seara, cel dintai succes in Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Rostov a castigat in final la sase goluri diferenta, scor 26-20 (13-12), rezultat in urma caruai urca pe locul doi in clasament.

Ekaterina Ilina a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 6 reusite, urmata de Alexandrina Barbosa Cabral si Anna Vyakhireva, fiecare cu patru goluri.

Veronica Kristiansen si Louise Burgaard au fost marcatoarele lui Midtyjlland, cu cinci goluri fiecare.

Eliza Buceschi si-a trecut si ea in cont un gol din doua aruncari intr-un meci in care formatia daneza n-a beneficiat de nicio aruncare de la 7 metri.

Gyor conduce detasat in grupa, cu 6 puncte dupa trei victorii la rand, in timp ce pentru calificare se va duce o lupta in trei pentru doua locuri intre CSM Bucuresti, Rostov si Midtyjlland.

In acest moment Rostov are un golavaraj superior CSM-ului, plus doi, si ocupa pozitia secunda in clasament, in timp ce campioana Europei a cazut pe trei, cu minus trei la golaveraj. Midtyjlland este ultima, cu minus 15.

Etapa urmatoare, pe 4 noiembrie, sunt programate meciurile Gyor-CSM Bucuresti si Midtyjlland-Rostov.



Rostov o bate pe Midtyjlland in grupa CSM-ului. Cum arata calculele hartiei