Handbal

Romania pierde cu Serbia in ultima secunda

Sursă foto: Facebook Federatia Romana de Handbal

Ghinion teribil pentru nationala masculina de handbal a Romaniei, care a pierdut joi seara in fata Serbiei, scor 22-23, in chiar ultima secunda a partidei de la Baia Mare din Grupa 2 preliminara pentru EURO 2018.

Romania a tinut cu brio piept puternicei formatii a Serbiei si chiar a condus in prima repriza, cu 7-5, inainte ca vecinii de peste Dunare sa intoarca scorul si sa intre la cabine cu avans de patru goluri, scor 13-9.

Meciul a fost intrerupt aproximativ un sfert de ora in minutul 21 al primei reprizei din cauza unei probleme la instalatia de iluminat a salii din Baia Mare, intrerupere care a scos din ritm nationala Romaniei.

In partea secunda Romania a alergat in permanenta dupa egalare, pe care a obtinut-o in doua randuri, 15-15 in minutul 44, si 22-22 in ultimul minut de joc.

Serbia a avut posesia finala si a marcat prin Petar Nenadic golul victoriei.

Doua aruncari de la 7 metri a irosit echipa noastra de-a lungul partidei, prin Sorin Ghionea, golgeterul echipei noastre cu 8 goluri, si Racotea.

Situatia in Grupa a 2-a preliminara este foarte stransa, trei echipe fiind la egalitate de puncte, Belarus, Serbia si Romania avand cate patru puncte fiecare. Polonia, echipa invinsa de Romania in toamna lui 2016, nu are niciun puncte.

Primele doua echipe se califica la turneul final din Croatia, precum si cea mai buna a treia clasata intr-un clasament al tuturor celor sapte grupe.

Returul meciului cu Serbia este programat pe 7 mai la Kragujevac.



Romania pierde cu Serbia in ultima secunda