Handbal

Neagu, prima reactie dupa accidentarea suferita la Campionatul European

Sursă foto: fra2018.ehf-euro.com

Cristina Neagu, jucatoare care si-a rupt ligamentul incrucisat anterior la meciul cu Ungaria de la Campionatul European, a vorbit marti pe larg despre starea in care se afla inaintea operatiei.

Neagu a spus ca se simte si ca nu stie exact cand va fi data interventiei chirugicale.

"Deocamdata nu sunt foarte multe lucruri de spus sau de facut. Ma misc destul de greu, ma doare, dar nu atat de tare. Ma simt bine, daca pot spune asa", a spus Neagu.

"Psihic sunt bine, chiar foarte bine. Astept sa ma operez si sa intru in perioada de recupera", a mai spus cea mai buna handbalista a lumii.

Neagu s-a declarat coplesita de numarul mare de mesaje de incurajare primite si ca nu se astepta sa primeasca atat de multa afectiune si dragoste din partea oamenilor.

"Si pentru ei o sa ma lupt sa redevin acea jucatoare pe care ei o doresc", a mai declarat Neagu.

In ceea ce priveste clasarea Romaniei pe locul patru la Campionatul European, Neagu considera ca acesta este un rezultat bun.

"Cred ca locul patru este unul bun si trebuie sa ne gandim cate semifinale de Campionat European am jucat in ultimii 15-20 de ani. Nu ne-am multumit cu putin, dar nu stiu daca se putea mai mult. Ne-am dorit sigur o medalie, dar suntem in primele patru din Europa si trebuie sa ne mandrim cu asta", crede Neagu.



Neagu, prima reactie dupa accidentarea suferita la Campionatul European