Handbal

Mesajul Cristinei Neagu inaintea Campionatului European din aceasta luna

Liderul nationalei Romaniei a transmis fanilor un mesaj de sustinere in vederea participarii la turneul final al Campionatului European.

Cristina Neagu a refuzat sa faca declaratii la plecarea delegatiei Romaniei din tara si a ales sa transmita un scurt mesaj video prin intermediul unuia dintre sponsorii primei reprezentative.

“Vreau sa va rog sa aveti rabdare cu noi, avem o echipa tanara, fara multa experienta, insa tot ce pot sa va promit este ca vom face tot ce tine de noi sa facem meciuri bune si sa facem lucruri frumoase pentru Romania. Hai, Romania!”, a transmis Neagu.

Romania face parte din Grupa C la Campionatul European si va intalni Olanda (5 noiembrie, 21:30), Franta (7 noiembrie, 21:30) si Macedonia de Nord (9 noiembrie, 19:00).

Tricolorele au sustinut un meci de pregatire cu Ungaria, pierdut cu 28-33, iar miercuri vor intalni Germania intr-o alta partida de verificare.

Campionatul European din acest an va fi gazduit de orasele Ljubljana, Celje, Skopje si Podgorica. Un turneu final inedit gazduit asadar de trei tari: Slovenia, Macedonia de Nord si Muntenegru.



Mesajul Cristinei Neagu inaintea Campionatului European din aceasta luna