Handbal

Handbalul se muta pe alte frecvente in Romania

Sursă foto: fra2018.ehf-euro.com

Dupa ce in ultimii ani ne-am obisnuit sa urmarim competitiile majore ale handbalului mondial la televiziunea publica, in urmatorii ani vom schimba canalele TV pentru a vedea jocul cu mingea mica.

Posturile Digi Sport si Telekom Sport au achizitionat drepturile de difuzare in Romania pentru Campionatele Europene si Mondiale in urmatorii trei ani.

Prima competitie majora difuzata de cele doua posturi concurente, dar aflate pe retele diferite de cablu si satelit, va fi Campionatul Mondial masculin gazduit de Danemarca si Germania in perioada 10-27 ianuarie 2019.

Romania nu participa la aceasta intrecere, astfel ca emotii vom avea abia in intervalul 30 noiembrie-15 decembrie cand in Japonia se va disputa Campionatul Mondial rezervat fetelor si unde reprezentativa noastra este calificata ca urmare a locului patru de la Campionatul European recent incheiat.

In 2020 vom avea Campionat European masculin in Austria, Norvegia si Suedia, precum si Campionat European feminin in Danemarca si Norvegia.

Pentru 2021 baietii vor merge in Egipt la Campionatul Mondial, iar fetele vor juca la Mondialulul gazduit de Spania.Handbalul se muta pe alte frecvente in Romania