Handbal

Declaratiile campioanelor de la CSM Bucuresti la revenirea in tara. Bradeanu: "Simteam ca lesin"

CSM Bucuresti a adus trofeul Ligii Campionilor in Romania, luni la pranz, dupa o finala de poveste castigata in urma aruncarilor de la 7 metri in fata formatiei maghiare Gyor.

Vedeti mai jos ce au declarat cateva dintre campioanele de la CSM Bucuresti la aeroportul Henri Coanda.

Aurelia Bradeanu, experimentata jucatoarea care a transformat ultima aruncare de la 7 metri, a povestit prin ce emotii teribile a trecut inaintea executiei care a adus trofeul la Bucuresti.

“Eram palida si simteam ca ma prabusesc, ca ma ia cu lesin, cand ma duceam la 7 metri. E prima oara cand castig acest trofeu si merita toate eforturile, cu toate ca nu suntem foarte fresh. Am dormit doar doua ore”, a spus Bradeanu la aeroportul Henri Coanda.

“Nimeni nu se gandea in urma cu cateva luni ca putem ajunge aici. Toate festele sunt extraordinare, la fel si antrenorul Kim Rasmussen. Suntem foarte fericite pentru ce am realizat”, a spus Isabelle Gullden, golgetera Ligii Campionilor cu 108 goluri in acest sezon.

La randul sau, extrema Cristina Varzaru nu a ascuns ca a avut emotii.

“Romania trebuie sa fie mandra de ce a realizat aceasta echipa. Am avut emotii. Tot anul am avut sentimente, de disperare, de frica si la final de bucurie”, a spus jucatoarea care a mai castigat Liga Campionilor in cariera cu Viborg.

“Este un vis si inca nu m-am trezit. Suntem reginele Europei. Dupa meciul castigat cu Vardar ne-am spus ca nu avem nimic de pierdut. Am simtit o bucurie imensa. Ne dorim ca toata lumea sa ne stie de frica”, a spus si cealalta extrema Iulia Curea.

Campioanele Europei vor fi primite luni dupa-amiaza de presedintele Klaud Johannis la Palatul Cotroceni, iar de la ora 17:15 vor prezenta trofeul Ligii Campionilor in sala Giulesti inaintea meciului de Liga Nationala la masculin dintre CSM Bucuresti si Potaisa Turda.



Declaratiile campioanelor de la CSM Bucuresti la revenirea in tara. Bradeanu: "Simteam ca lesin"