Handbal

CSM Bucuresti, victorie categorica in ultimul meci al anului din Champions League

Sursă foto: ehfcl.com

Handbalistele de la CSM Bucuresti au tras cortina peste prima jumatate a sezonului de Champions League cu o victorie categorica obtinuta pe teren propriu in fata polonezelor de la Vistal Gdynia, scor 34-22.

Un meci controlat de la un capat la altul de jucatoarele pregatite de Helle Thomsen, niciun moment echipa poloneza nereusind sa conteste suprematia CSM-ului.

Gdynia a condus o singura data, chiar in debutul partidei cu 1-0, dupa care CSM s-a instalat la carma jocului impunand ritumul.

La pauza CSM a intrat la cabine cu trei goluri in avantaj, scor 17-14, dupa un forcing de final inceput de la 14-13.

Unul dintre golurile bucurestencelor a fost fantomatic, mingea aruncata de Manea intrand in poarta prin plasa laterala. Polonezele au protestat, dar cele doua arbitre au validat reusita nefiind atente. A fost golul de 15-13.

Gdynia a inceput partea secunda cu doua reusite la rand prin care scorul s-a strans la 17-16, dar a fost ultimul moment in care CSM a resimtit o presiune in acest meci.

Finalul a fost unul lipsit de emotii, campioana Romaniei impunandu-se de o maniera categorica.

Cinci victorii si o infrangere este bilantul pentru CSM Bucuresti in prima parte a sezonului de Champions League.

Curea si Hagman, cu cinci goluri fiecare, au fost cele mai bune marcatoare de la CSM, in timp ce Neagu si Gullden au incheiat cu patru reusite fara sa forteze.



CSM Bucuresti, victorie categorica in ultimul meci al anului din Champions League