Handbal

CSM București ratează prezența în Final Four. Cristina Neagu: ”Suntem prea mici, nu te poți lupta cu sistemul”

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

Echipa CSM București a ratat, duminică, prezența la turneul Final Four al EHF Champions League, după ce a pierdut returul cu Esbjerg pe teren propriu, cu 33-31.

Team Esbjerg se impusese și în tur, cu 32-28.

Vipers Kristiansand, Gyor, Team Esbjg și FTC vor evolua în Final Four-ul programat la Budapesta în 3-4 iunie.

Cristina Neagu a condamnat vehement arbitrajul după returul cu Esbjerg.

”Pur şi simplu, când oamenii au ceva cu tine, îţi arată nevorbind. Am încercat să discut cu arbitrii, efectiv nu mă băgau în seamă. Nu te poţi lupta cu sistemul.

”Normal că suntem supărate şi dezamăgite, mai ales că am simţit că am fi putut s-o facem, dar e greu să joci şapte contra nouă pentru 60 de minute.

”În mod special în repriza a doua, când a fost furt pe faţă. Acum o să spună toată lumea că suntem români, că mereu dăm în arbitraj. Să spună fiecare ce vrea, eu spun ce am simţit.

”Cei 5.000 de oameni cred că au simţit la fel, şi voi cred că aţi simţit la fel. În repriza a doua s-a tras pe faţă cu echipa din Danemarca, nu spun că nu e o echipă bună, e o echipă foarte bună, dar am simţit că putem întoarce rezultatul. Mai ales în repriza a doua, arbitrajul a fost într-o singură direcţie.

”Nu te poţi lupta cu sistemul, este a doua mare hoţie pe care o trăiesc după Campionatul European, împotriva Muntenegrului. Cred că suntem o echipă care merita să fie în Final Four. E clar să suntem prea mici. Să trăieşti pe teren propriu asemenea lucruri este de nedescris. Am fost atât de dezamăgită, pentru că alţii decid pentru munca ta”,  a comentat Neagu.

Până la meciul retur cu Esbjerg echipa CSM București era neînvinsă pe teren propriu în actualul sezon de Liga Campionilor.



CSM București ratează prezența în Final Four. Cristina Neagu: ”Suntem prea mici, nu te poți lupta cu sistemul”