Handbal

CSM Bucuresti incepe anul cu victorie la scor

Sursă foto: facebook.com/CSMBOfficial

Campioanele de la CSM Bucuresti au facut scor, joi seara, in sala Rapid, contra celor de la Unirea Slobozia, intr-un meci din etapa a 11-a a Ligii Nationale de handbal feminin.

Formatia pregatita de Aurelian Rosca s-a impus, cu 35-25 (17-13), dupa un meci pe care l-au controlat in totalitate cu exceptia primelor opt minute.

Unirea Slobozia a intrat mai bine in meci si a condus cu 2-0, 3-1 si 5-2 in minutul 6.

A urmat o serie de sapte goluri la rand pentru CSM Bucuresti, echipa care din minutul 8 s-a instalat la carma partidei si nu a mai cedat initiativa pana la final.

Marcatoare

Recent retrasa din nationala Romaniei inaintea Campionatului European din 2016, Aurelia Bradeanu a fost cea mai buna marcatoare pentru CSM Bucuresti, cu 9 goluri din 11 aruncari.

Aceasta a fost urmata pe lista marcatoarelor de Isabelle Gullden (6 goluri din tot atatea aruncari), Oana Manea, Majda Mehmedovic si  Bianca Bazaliu (fiecare cu 4 reusite).

Elena Patuleanu (6 goluri) si Andreea Enescu (5 goluri) au fost marcatoarele Unirii Slobozia.

Clasament

CSM Bucuresti ocupa primul loc in Liga Nationala dupa 11 meciuri, cu 30 de puncte, cinci peste Dunarea Braila, echipa care are un meci mai putin disputat.

"Tigroaicele" isi vor relua parcursul in Liga Campionilor pe 27 ianuarie in Polivalenta bucuresteana contra celor de la Larvik (Norvegia).



CSM Bucuresti incepe anul cu victorie la scor