Handbal

CSM Bucuresti apare pe lista EHF pentru un loc in viitoarea editie a Champions League

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

EHF a anuntat, miercuri, lista cluburilor care au facut cerere pentru obtinerea unui loc in editia viitoare a Ligii Campionilor la handbal feminin.

UPDATE

”Ne pare extrem de rău pentru situaţia creată mai devreme. Nu vă ascundem faptul că şi nouă ni s-a oprit inima când am văzut postarea EHF, dar lucrurile s-au lămurit şi suntem cu toţii conştienţi că a greşi e omeneşte. Vă asigurăm că participarea echipei feminine a CSMB în EHF Champions League rămâne o prioritate pentru noi, deoarece ştim că cei mai frumoşi suporteri merită să vadă meciuri de top!  Până pe 19 iunie, vom afla decizia finală!”, a transmis clubul.


STIREA INITIALA

Printre acestea nu se numara si CSM Bucuresti, ocupanta locului doi in Liga Nationala la momentul intreruperii campionatului si ulterior incheierii premature a acestuia pe motiv de COVID-19.

Reactia celor de la CSM Bucuresti nu a intarziat sa apara.

"A fost o omisiune regretabilă din partea EHF, tocmai am discutat cu ei, şi-au cerut scuze, nu este nicio problemă, vor reveni în câteva ore cu lista completată cu CSM Bucureşti. Noi am cerut wild card şi am depus documentele în termenul cerut de EHF şi aşteptăm răspunsul lor până în 19 iunie", a declarat Gabriela Szabo, directorul general al CSM Bucuresti, pentru news.ro



CSM Bucuresti apare pe lista EHF pentru un loc in viitoarea editie a Champions League