Handbal

CSM Bucuresti i-a propus Cristinei Neagu prelungirea contractului

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

Conducerea campioanei Romaniei la handbal feminin a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, ca doreste sa-i prelungeasca intelegerea jucatoarei Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii.

"La solicitatea sportivei și a agentului său, în dorința de a continua împreună, CSM București i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu și așteaptă acum decizia jucătoarei", se arata in comunicatul CSM Bucuresti.

"CSM București precizeaza că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înțelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât și a condițiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale și condiții de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament și recuperare, conform contractului în vigoare", mai precizeaza oficialii campioanei Romaniei.

Cristina Neagu s-a accidentat intr-un meci al Romaniei la Campionatul European din luna decembrie si va rata restul sezonului. Jucatoarea a fost operata la genunchiul drept si se afla in plina perioada de recuperare.



CSM Bucuresti i-a propus Cristinei Neagu prelungirea contractului