Handbal

Cristina Neagu a debutat la CSM Bucuresti intr-un amical de lux

Sursă foto: twitter.com

Campioana Romaniei CSM Bucuresti a deschis noul sezon cu un amical de lux contra rusoaicelor de la Rostov-Don, partida care a marcat debutul Cristinei Neagu in cadrul echipei din Capitala.

Dupa 60 de minute tabela a aratat 25-25, CSM Bucuresti recuperand in partea secunda un deficit de trei goluri stabilit la pauza (12-15).

Echipa bucuresteana a egalat cu 29 de secunde ramase din meci, iar la ultimul atac al meciului Grubisic a inchis poarta la aruncarea muntenegrencei Bulatovic, noua jucatoare a lui Rostov-Don.

Neagu: “Oamenii sa fie mai galagiosi”

“M-am simtit bine. Nu suntem in cea mai buna forma, nu avem cel mai bun ritm. Ne antrenam de o luna impreuna, relatiile nu sunt inca stabilite. Rezultatul e unul bun, nu ne-am pregatit sa castigam. Noi ne pregatim pentru ceva mult mai mare. N-am facut cea mai buna partida, dar am facut totusi egal. Rostovul se va lupta pentru Final Four in acest sezon, asa ca a fost un test bun. Multumesc oamenilor care au venit la sala, sper sa vina cat mai multi si sa fie mai galagiosi”, a declarat Neagu dupa meci la Digi Sport.



Cristina Neagu a debutat la CSM Bucuresti intr-un amical de lux