Handbal

Antrenorul lui CSM Bucuresti a gasit vinovatul pentru accidentarea Cristinei Neagu

Sursă foto: https://twitter.com/HBkanalen/

Campioana CSM Bucuresti nu va putea conta pentru restul sezonului pe Cristina Neagu, accidentata la genunchi intr-un meci al Romaniei de la Campionatul European din Franta, in decembrie 2018.

Operata in Belgia pentru o ruptura a ligamentului incrucisat anterior la piciorul drept, Neagu va reveni abia in vara, cand isi va relua pregatirea pentru sezonul urmator. 

CSM Bucuresti este calificata in grupele principale din Liga Campionilor, cu obiectivul declarat de a ajunge din nou in faza Final Four. 

Antrenorul Dragan Dukic trebuie sa se descurce cu ce are la dispozitie in absenta Cristinei Neagu, iar acesta nu se fereste sa arate cu degetul spre cel pe care il considera vinovat principal pentru accidentarea interului stang. 

“Asa se intampla cand o storci de energie pe Cristina Neagu intr-un meci cu Norvegia in care Romania conducea cu 15-7, iar ea era inca pe teren. Si atunci ne intrebam de ce am pierdut-o pe Cristina Neagu. Pentru ca supraincarcam jucatorii”, spune Dukic cu trimitere directa la Ambros Martin, selectionerul nationalei feminine de handbal a Romaniei.



Antrenorul lui CSM Bucuresti a gasit vinovatul pentru accidentarea Cristinei Neagu