Handbal

Antrenorul Gheorghe Tadici a fost huiduit la Cluj

Antrenorul Gheorghe Tadici a fost huiduit, duminica, la Cluj, unde echipa sa HC Zalau a pierdut, cu scorul de 23-30 (10-14), meciul sustinut in compania formatiei U Jolidon, contand pentru etapa a III-a a Ligii Nationale de handbal feminin.

La U Jolidon, principalele marcatoare au fost Ani-Senocico - opt goluri, Tudoraghe, Dinca si Branzan - cate trei, in timp ce de la Zalau s-au remarcat Odelat - 8 goluri si Dodean - 5 goluri.

Tadici a fost huiduit pe durata intregului meci, conflictul cu fanii clujeni incepand inca din minutul 5, dupa desele proteste ale antrenorului la adresa arbitrajului. Anton si Nastase, arbitrele intalnirii, au fost chiar injurate de managerul de la HC Zalau, moment in care fanii l-au taxat pe Tadici, strigandu-i: "Du-te la oi, tarane" si "Da indicatii in China", expresie la care tehnicianul a ripostat: "Nu mai aveti voi ocazia sa vedeti China".

Arbitrele l-au penalizat pe Tadici, care este manager la HC Zalau, cu cartonas galben, in minutul 16, iar antrenorul Sorin Radulescu a fost penalizat cu eliminare de doua minute in minutul 21.

Inaintea partidei, in fata Salii Sporturilor din Cluj, Tadici si jucatoarea Mihaela Ani-Senocico, care a facut parte din nationala Romaniei la JO de Beijing, au avut un schimb dur de replici, dupa ce fostul selectioner i-a spus jucatoarei: "Sa ma anunti cand mai ajungi la Olimpiada ca si asa ai mers in China dupa interventiile sponsorilor de la echipa ta".

La finalul meciului Ani-Senocico a declarat: "Nu am nimic de impartit cu Tadici, este treaba dansului ce vorbeste si ce face, dar s-a vazut si cum a fost primit de suporteri, iar asta nu este din cauza mea".

Tadici a declarat ca Mihaele Ani-Senocico a fost cooptata in lot "pe pile", prezenta ei in nationala fiind o mare eroare. "A fost cea mai mare eroare cooptarea ei in lot, care oricum s-a facut pe pile si vad ca dupa ce a facut o excursie la Beijing, datorita acelor interventii, mai are si tupeul sa ma judece. O incadrez in grupul mercenarelor, cum sunt destule in Romania. De doi trei ani, tot are probleme de sanatate, dar cum apare o situatie finanaciara care sa o intereseze, cum se insatatoseste brusc. Ca dovada ce valoare are, azi a avut o evolutie modesta", a spus Tadici.

Antrenorul Tadici a dezmintit ca s-ar fi vazut cu jucatoarea inaintea partidei, la intrarea in Sala Sporturilor din Cluj.

Mediafax



Antrenorul Gheorghe Tadici a fost huiduit la Cluj