Gimnastica

Andreea Raducan a demisionat de la sefia Federatiei Romane de Gimnastica

Sursă foto: https://www.facebook.com/AndreeaRaducanOfficial/

Situatia de-a dreptul dezastruoasa in care a ajuns gimnastica romaneasca, in alte vremuri perla coroanei sportului olimpic din tara noastra, a dus la demisia presedintelui Andreea Raducan de la sefia FRG.

”Neindeplinirea obiectivului, calificarea echipelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, m-a facut sa consider ca e nevoie de o schimbare. Poate nu sunt eu omul potrivit la conducerea federatiei”, a declarat Andreea Raducan intr-o conferinta de presa.

”Nu sunt dispusa sa-mi asum ceea ce nus e doreste a se face in continuare, motiv pentru care am decis dupa sedinta Comitetului Executiv sa pun punct prezentei mele in fruntea Federatiei Romane de Gimnastica”, a mai spus Raducan.

”Cu regret parasesc aceasta federatie. Voi ramane in continuare alaturi de gimnastica, dar cred ca si din cauza orgoliilor foarte mari ajungem in aceasta situatie”, concluzionat fosta mare campioana.

Romania va avea doar doi reprezentanti la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe Maria Holbura la individual compus si pe veteranul Marian Dragulescu la sarituri.



Andreea Raducan a demisionat de la sefia Federatiei Romane de Gimnastica